Fotograf fra Drammen

Jeg heter Mehwash Bhatti og er en portrettfotograf. Jeg holder til i lille Krokstadelva, og tar de fleste av mine oppdrag i Drammen og omegn.

Fotografi har alltid vært min store kjærlighet. Helt siden jeg fikk mitt første analoge kamera som 10-åring. Selv om mye har forandret seg siden den gang, og det analoge kamera har blitt digitalt, har fotografien alltid spilt en sentral rolle i livet mitt.

Det beste med bilder er at de kan ta deg med tilbake i tid, og la deg føle en gang til på stunder som egentlig har gått alt for fort. Som din fotograf er jeg mest opptatt av å fange dine beste minner, slik at du kan gjenoppleve og nyte de igjen og igjen.

Bildestilen min

Bildestilen min er lys og naturlig, og jeg har alltid som mål å dokumentere de ekte øyeblikkene. Selvfølgelig vil det være oppstilte bilder med familie i et bildesett fra hvert bryllup, men jeg har stor tro på at det er øyeblikksbildene som viser forholdet mellom menneskene og lykken fra den store dagen som blir de bildene du ønsker å se tilbake på om både 10 og 30 år. Derfor prøver jeg i størst mulig grad å ha “candid” elementer selv i de poserte bildene. Bildene skal først og fremst være så ekte at dere kan kjenne dere selv igjen i de.

Ønsker dere at bryllupsdagen deres skal være så stressfri som overhodet mulig, samtidig som fotografen på smidig vis dokumenterer de rå og ekte øyeblikkene som dere vil se tilbake på resten av livet? Da bør vi ta en prat sammen, for kanskje kan jeg hjelpe dere med akkurat dette.

Kontakt meg ved å fylle ut skjemaet under eller på e-post. Legg gjerne igjen telefon nr. ditt, og et tidspunkt jeg kan kontakte deg på dersom du vil ha en nærmere prat rundt hva jeg kan gjøre som din fotograf.

Fotograf Drammen
Bilde: Fotograf Susanne Youngblom. Redigering: Bhatti Foto

Kontakt meg her